expertise

We combineren onze vaardigheden voor een succesvolle productontwikkeling met diepe technologische kennis van electronica. Zie hier de meest relevante onderwerpen op dit moment.

Algoritmes

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van slimme algortimes. Zo hebben we toepassingen gebouwd met patroonherkenning. Voor verschillende producten hebben wij camera's toegepast met patroonherkenningssoftware. Daarnaast hebben we verschillende tracking en motion capture oplossingen gebouwd.

CE/FCC/UL certificering

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp voldoet aan de CE/FCC/UL of andere relevante normeringen. Wij hebben zelf veel relevante kennis in huis en we houden vroegtijdig in het ontwikkelproces al rekening met de benodigde certificering. De uiteindelijke certificering voeren we vaak uit in samenwerking met daartoe gespecialiseerde testbedrijven uit. Wij hebben verschillende medische toepassingen gerealiseerd en zijn dus bekend met de certificeringseisen van medical devices.

RF/Wireless

Wij hebben uitgebreide ervaring met RF (Radio Frequency) toepassingen. Niet alleen voor data transmissie maar ook ten behoeve van plaatsbepaling. Naast de toepassing van RF chips (WiFi, BT, etc.) hebben wij ervaring met het bouwen van eigen ontwerp radio transceivers. Dit kunnen wij realiseren in hardware, maar wij hebben ook ervaring met het toepassen van Software Defined Radio (SDR). Met SDR kunnen we met standaard hardware een custom radio transceiver softwarematig realiseren.

Internet of Things / IoT toepassingen

In veel van onze opdrachten maken wij bestaande producten 'smart' door het toevoegen van sensoren en connectiviteit. Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen we de meest geschikte standaarden gebruiken zoals WiFi, GSM/GPRS en Bluetooth. Ook standaarden als LoRa, SigFox, ZigBee en Z-wave of combinaties van technologieën passen wij toe.

Embedded systems

De meeste toepassingen die wij maken zijn embedded systemen waarbij we gebruik maken van microcontrollers en op maat gemaakte embedded software. Met de controller sturen we de verschillende onderdelen van het systeem aan zoals sensoren, communicatiechips, geheugen, et cetera. Wij werken veelal low level met ARM controllers maar kunnen ook andere controllers toepassen. Communicatie implementeren wij veelal met I2C, SPI of UART.