Diensten

Wij hebben passie voor elektronica en productontwikkeling. Met onze expertise en ervaring vinden wij een oplossing voor iedere elektronische uitdaging. Hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe leuker wij het vinden! We gaan daarin net even verder dan anderen. Maar altijd met oog voor realiseerbare resultaten tegen een optimale kostprijs. We ontzorgen door het gehele product-ontwikkelproces, van ideevorming, research en ontwikkeling tot en met massaproductie.

Concept ontwikkeling

 

Wil je de volgende generatie van jouw producten 'smart' maken? Of heb je een geweldig productidee maar geen capaciteit of technische kennis om het te realiseren? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met maatwerk elektronica?

Technologische ontwikkelingen bieden veel kansen voor nieuwe waarde proposities. Veel bedrijven staan voor fundamentele keuzes om te investeren in een volgende generatie producten. Maar hoe doe je dat, als je van huis uit geen kennis hebt van elektronica en software?

Lees meer over Concept ontwikkeling

Hard- & Software engineering

Heb je besloten het geweldige productconcept te gaan realiseren? Of werk je aan een technisch innovatieve oplossing, maar stuit je op een paar lastige vraagstukken? Heb je zelf een werkend 'rapid' prototype gemaakt maar wil je nu de stap maken om een commercieel product te realiseren?

Herken je deze vragen? Dan begrijpen wij dat goed. Van idee tot een werkend product komen is geen simpele opgave. Zeker niet als je met vooruitstrevende technologie werkt.

Lees meer over Software engineering  Hardware engineering

Industrialisatie

Wil je de stap maken van prototype naar massa-productie, dan wordt het speelveld complexer. Hoe kies je een leverancier? Hoe stuur je de fabriek aan? Hoe kom je aan de benodigde certificering? Hoe houd je de kosten in de hand en hoe zorg je voor de beste kwaliteit?

Er zijn in deze fase veel partijen die op elkaar afgestemd moet worden voor een goed resultaat.

Lees meer over Industrialisatie

Lifecycle Management

I

higo

n onze benadering is lifecycle management (levenscyclusbeheer) het doorlopende proces om ervoor te zorgen dat uw product blijft voldoen aan de eisen van uw markt. Tijdens de levensduur van een product zijn er meerdere factoren die van invloed kunnen zijn op het product en uw vermogen om het product op de markt te brengen. Vooral problemen met de levering van elektronica componenten kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijf, bijvoorbeeld wanneer onderdelen niet op voorraad zijn, aan het einde van hun levensduur zijn of wanneer doorlooptijden snel veranderen.

Lees meer over Lifecycle Management

Ontwikkeling van test tooling

Services-testtooling

Om de productkwaliteit te waarborgen, is een effectieve benadering van producttesten essentieel, zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de productie. In veel gevallen worden testen tijdens ontwikkeling en testen tijdens productie als afzonderlijk beschouwd.

Lees meer over Ontwikkeling van testtools