testimonials-medewerker

Derek Cardol

Nadat ik in 2018 afstudeerde van mijn master Embedded Systems, begon ik mijn carrière als Embedded Software Engineer bij Zign innovations. Wat ik het leukst aan ons vind, is onze drive om altijd te verbeteren en hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten. We zijn niet bang voor uitdagingen en werken vaak met geavanceerde technologie, waarbij we de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Bij softwareontwikkeling richten we ons op een goed ontwerp en handhaven we onze kwaliteit door middel van beoordelingen, whiteboardsessies en continue integratie, gecombineerd met hardware-in-the-loop testen. En mocht u met een probleem vastlopen, dan staat het team altijd voor u klaar!

Derek Cardol
Embedded Software Engineer

Thom van der Klis

Ik ben in 2018 bij Zign Innovations gaan werken. Een typische werkdag bij Zign laat zich het beste omschrijven als een steile leercurve met een breed palet aan onderwerpen. De ene dag ontwerp ik een LTE (4G) verbonden persoonlijk veiligheidsapparaat met elektrochemische sensoren, de volgende dag ben ik in Parijs voor EMC-tests op een medisch apparaat van klasse 2A. De meeste dingen die we op de markt brengen, zijn vanaf het begin door ons ontworpen: van de eerste krabbels op een whiteboard, tot uitgebreid gedocumenteerde en geteste prototypes, tot FCT- en EOL-geteste box-build-producten vervaardigd door onze partners in Europa of Azië. Werken bij Zign is altijd teamwork. Het gaat erom alle kennis te combineren om de uitdagende projecten waar we voor staan ​​te voltooien. Ik ben blij deel uit te maken van zo'n team!

Thom van der Klis
Embedded Hardware Engineer

Imara Speek

Een hecht team van professionals met een can-do mentaliteit zorgt voor een geweldige werkervaring. Als embedded software engineer werk je aan zowel hardware- als software gerelateerde vraagstukken en leer je van onze in-house specialisten. We ondersteunen onze klanten van idee tot massaproductie, dus er is altijd iets nieuws en spannends te leren terwijl we werken aan een nieuwe productontwerpcyclus.

Imara Speek
Embedded Software Engineer

Marcel Soliani

Geen dag is hetzelfde als je werkt bij Zign Innovations. De informele sfeer en ons professionele team zorgen ervoor dat we hoogwaardige producten leveren aan onze klanten. Doordat we werken met de nieuwste technieken en door de creativiteit van onze medewerkers leveren we geweldige oplossingen voor onze klanten. Om deel uit te maken van die reis, en het feit dat ik dagelijks contact heb met nationale en internationale klanten, is dit de perfecte baan voor mij.

Marcel Soliani
Sales Manager